Επιστροφές

Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν καταγραφεί χιλιομετρικές αποστάσεις στα ηλεκτρικά ποδήλατα και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο πώλησης με αντίστοιχο δελτίο αποστολής επιστροφής ( Δ.Α ).

Στη αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων στην αποθήκη μας.


Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα Podilato4you θα παραλάβει τα προϊόντα ,με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 2315522915 ή 6972312800 (Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00-17.00), ώστε να πάρεις αριθμό έγκρισης επιστροφής προϊόντων.