Τρόποι Αποστολής


Εγγυόμαστε την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόσαστε.

Για αποστολές στην Κυπρο επικοινωνείστε μαζί μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Αναλογιζόμενοι τη προσμονή σας για γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας σας, έχουμε επιλέξει δύο τρόπους αποστολής.

1. Για αποστολές αξίας κάτω των 60€, η αποστολή γίνεται με COURIER με χρέωση 5€ ανά αποστολή. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μέσω των υπηρεσιών πορτα-πορτα των ΕΛΤΑ. Η παράδοση του εμπορεύματος γίνεται σε 1-2 μέρες, από την στιγμή πού παραλάβουμε το εμπόρευμα από τις αποθήκες των ευρωπαικών εργοστασιών που εκπροσωπούμε. Χρόνος παραλαβής από τα εργοστάσια 4 έως 10 ημέρες. Σε περίπτωση που το εμπόρευμα υπάρχει στην αποθήκη μας η φόρτωση του εμπορεύματος είναι άμεση και η παράδoση σε εσάς 1-2 ημέρες με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα.
Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη, η αποστολή έχει επιπλέον χρόνο παράδoσης 1 εως 2 ημέρες, χωρίς επιπλέον χρέωση.

2. Για αποστολές αξίας άνω των 60€ η αποστολή γίνεται χωρίς χρέωση (ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά).
Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται μετά από 2-3 ημέρες από την παράδοση του δέματος στην μεταφορική, (από την στιγμή που παραλάβουμε τα εμπορεύματα από τα εργοστάσια) στην Ηπειρωτική Ελλάδα και σε 3-5 ημέρες στα νησιά. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, μόλις παραδώσουμε το δέμα στην μεταφορική, παρέχοντάς σας όλες τις πληροφορίες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.

Η αποστολή με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ αφορά την παράδοση του προϊόντος στην πόλη σας και αποκλειστικά στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ της μεταφορικής η το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ της περιοχής σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική η το ταχυδρομείο για συνεννόηση του τόπου της ημέρας και ώρας παραδοσης και επιπλέον το κόστος παράδοσης, το οποίο θα καταβάλλεται στην μεταφορική εταιρεία η ταχυδρομείο.

Αν τα προς πώληση προϊόντα έχουν βάρος μεγαλύτερο από 30 κιλά ή ύψος μεγαλύτερο του 1,5 μέτρου η αποστολή θα πραγματοποιείται μόνο με πρακτορείο μεταφορών.

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον παραλήπτη (για ποσά κάτω των 60€) και αναγράφεται στην τελική φάση της παραγγελίας, περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Σε περιπτώσεις που τα, προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα από τα εργοστάσια θα ενημερώνεστε άμεσα με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης και θα μας ενημερώνετε αν θα προχωρήσει η παραγγελία.

Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στείλετε e-mail ότι είστε ενήμερος/η και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται σε χαρτοκιβώτια στην εργοστασιακή τους συσκευασία.

Ειδικά για αποστολές στην Κύπρο, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και χρόνο αποστολής, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε (courrier ή μεταφορική). Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε για το κόστος μεταφοράς ανάλογα με τον τρόπο αποστολής και σας ζητάμε να επιλέξετε το είδος του αποδεικτικού αγοράς που επιθυμείτε:

  1. Απόδειξη Λιανικής, για ιδιώτες.
  2. Τιμολόγιο για επαγγελματική χρήση.